GEYSER TANK TOP WOMAN

149,95
199,95
Du sparer: 50,00
Tank top i tyndt svedtransporterende microfibermateriale, der holder kroppen tør. Tank toppen er figursyet og sidder derfor tæt til kroppen. Tank toppens udformning gør den anvendelig til både indendørs og udendørs fitness, løb eller lignende.
Lager: På lager

Dkr. 149.95
Dkr. 199.95
GEYSER ACTIVE TANK TOP WOMAN
Varenummer: G11003
Tank top i tyndt svedtransporterende microfibermateriale, der holder kroppen tør.
Tanktoppen er figursyet og sidder derfor tæt til kroppen. Tanktoppen udformning gør den velegnet til både indendørs og udendørs fitness, løb eller lignende.  
.  Geyser Sportswear
Geyser er et populært dansk sportsmærke, der er skabt ud fra filosofien om, at styrken kommer indefra. Derfor er der via Geysers udviklingsproces stort fokus på komfort og funktion, således kroppen opnår optimal ydeevne. produkterne er tilpasset i sømmene, så de ikke generer, der findes ingen nakkeetiketter i tøjet, og materialerne i Geysers sportstøj er udviklet helt fra bunden for at kunne give brugerne af vores tøj, oplevelsen af kvalitet og god komfort. Klik dig rundt og se vores udvalg af t-shirts, tights, løbetrøjer, og jakker fra Geyser.Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: