GEYSER ACTIVE RUNING WAISTCOAT WOMAN

399,95
GEYSER ACTIVE RUNING WAISTCOAT WOMAN Varenummer: G11045 Ultralet vindtæt og vandafvisende løbevest i tyndt tætvævet microfibermateriale. Vesten har elastiske paneler i siderne. Der er reflekser på både front og ryg for sikkerhed i mørke samt en lille lomme bagpå til nøgle, penge eller lignende.
Lager: På lager


DKK.399.95
DKK.349.95
 
SPAR DKK. 50.00
GEYSER ACTIVE RUNING WAISTCOAT WOMAN
Varenummer: G11045
SUPER Ultralet vindtæt og vandafvisende løbevest i tyndt tætvævet microfibermateriale. 
Vesten har elastiske paneler i siderne.
Der er reflekser på både front og ryg for sikkerhed i mørke samt en lille lomme bagpå til nøgle, penge eller lignende.  Geyser Sportswear
Geyser er et populært dansk sportsmærke, der er skabt ud fra filosofien om, at styrken kommer indefra. Derfor er der via Geysers udviklingsproces stort fokus på komfort og funktion, således kroppen opnår optimal ydeevne. produkterne er tilpasset i sømmene, så de ikke generer, der findes ingen nakkeetiketter i tøjet, og materialerne i Geysers sportstøj er udviklet helt fra bunden for at kunne give brugerne af vores tøj, oplevelsen af kvalitet og god komfort. Klik dig rundt og se vores udvalg af t-shirts, tights, løbetrøjer, og jakker fra Geyser.Der er endnu ikke nogen anmeldelser her. Vi vil være glade for hvis du vil anmelde som den første.

Tilføj anmeldelse: